Tájékoztató a GINOP 6.1.2-15-2015-00001 azonosító számú – „Digitális szakadék csökkentése” projektről eTanácsadók részére

A GINOP 6.1.2-15-2015-00001 azonosító számú – „Digitális szakadék csökkentése” projekt keretében cégünk, a SZÉV Oktatási és Szolgáltató Kft. (3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 17. II. em.) pályázatát a projekt lebonyolításában közreműködő Nemzeti Szakképzési Hivatal befogadta, valamint 2016. június 8-án az Együttműködési megállapodást megkötötte.

 

A megállapodás az alábbi képzési programok megvalósítására vonatkozik:

Program megnevezése

Nyilvántartásba vételi száma

HIR azonosítója

óraszáma

Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés

E-000093/2014/D023

K0028-P0001

35 óra

Önállóan használom az informatikai eszközömet – IKER 2. szintű képzés

E-000093/2014/D025

K0028-P0002

35 óra

 

A projekt a hátrányos helyzetű, alacsony iskolai végzettségű, tankötelezettségi kort betöltött digitális készségekkel nem rendelkező munkavállalási korú személyek képzését célozza meg a kevésbé fejlett régiókban.

 

E kiemelt felnőttképzési projekt megvalósításában meghatározó szerepe van az eMagyarország Pontok és az eTanácsadók hálózatának abban, hogy közreműködjenek a projekt célcsoportját képező résztvevők toborzásában, a képzésbe történő bevonásuk támogatásában.

 

Fentiek alapján szeretnénk együttműködni az eTanácsadói hálózattak abban, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében minél nagyobb létszámban hozzájáruljunk a digitális kulcskompetecia fejlesztéséhez annak érdekében, hogy a programban résztvevők munkaerő-piaci esélyeik javulnak.

 

A képzéseket az adott kereteken belül az igényeknek legjobban megfelelő helyen és időbeosztással szervezzük meg, akár egy munkahelyi közösség, vagy egyéni jelentkezők részére.

 

Várjuk megtisztelő visszajelzésüket az együttműködés lehetőségével kapcsolatban, amennyiben az Önök környezetében érdeklődés mutatkozik a fenti képzésekre.

A fenti tájékoztatás alapján mint eTanácsadó, ill. egyéb más módon (pl. szervező, oktató, stb.) szeretnék együttműködni a SZÉV Kft.-vel a projekt megvalósításában.
Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén. További tájékoztatást kérek az induló képzésekről.

 

Értesítési cím: