Hatékonyságnövelő vállalati tréningek

Az akkreditált program megnevezése: Hatékonyságnövelő vállalati tréningek

Programakkreditációs lajtromszáma: PL-3843

A program összóraszáma: 168 óra

A képzés célja: a vállalatok egyedi problémáira, szükségleteire egyedi megoldások kínálata, figyelembe véve a vállalat aktuális céljait, terveit.

A képzési program moduljai:

1. Csapatépítő tréning

A programmodul résztvevői képessé válnak felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani alvó és kihasználatlan képességeiket. a tréning során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához, fejleszti azokat a tulajdonságokat, amelyek szükségesek a sikeresek üzleti vállalkozáshoz és a kiegyensúlyozott életvitelhez.

2. Kommunikációs tréning

A programmodul sikeres elvégzésével a résztvevő képesség válik a befolyásolási készség és az interperszonális kapcsolatok javítására, az együttműködés dimenzióinak fejlesztésére, ezáltal mind az egyéni, mind a csoportszintű hatékonyság növelésére.

3. Ügyfélszolgálati tréning

A programmodulon résztvevők képesek lesznek a megfelelő kapcsolatfelvételi, panaszkezelési technikák és a hatékony, konfliktusmentes, üzleti kommunikáció elsajátítására.

4. Értékesítési tréning

A programmodul célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a különböző értékesítési technikákat az alapoktól kiindulva a hatékony alkalmazásig.

5. Prezentációs technikák

A programmodul sikeres elvégzésével a résztvevők elsajátítanak egy lépésről-lépésre felépülő és követhető módszertant, amivel hatékonyan tudják jövőbeni előadásaikat, tájékoztatóikat, prezentációikat vagy bemutatóikat megtervezni és megtartani.

6. Konfliktus és stresszkezelési tréning

A programmodul sikeres elvégzésével a résztvevők elsajátítanak különböző konfliktuskezelési módokat, stílusokat, ezeket sikeresen tudják alkalmazni a különböző helyzeteknek, feltételeknek megfelelően.

7. Időgazdálkodás tréning

A programmodul sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja azokat a hatékony időgazdálkodási technikákat, melyekkel személyes hatékonyságát növelheti.

A teljes program, vagy a sikeresen teljesített programegységek (modulok) elvégzéséről a résztvevők Tanúsítványt kapnak.

A tréning nem zárul vizsgával.

A számonkérés formája: szintetizáló beszélgetés, helyzetgyakorlatok.

Vállalati megrendelés esetén, a megrendelő székhelyén/telephelyén, kihelyezett formában is vállaljuk a program lebonyolítását.