Cégismertető

A SZÉV Felnőttoktatási Kft. 1993-ban alakult, akkor SZÉV Számítástechnikai Kft. néven, ennek megfelelően fő tevékenységi területünk a számítástechnikai szolgáltatásokról az ’90-es évek végére folyamatosan áthelyeződött a felnőttképzésre.

A megalakulás óta eltelt időszakban a vállalkozás szakmailag és árbevételét tekintve is folyamatosan fejlődik, ami tükröződik az ügyfélkör bővülésében, és az értékesített szolgáltatások sokszínűségében egyaránt.

A felnőttképzés szakterületei:

Informatikai képzések: Ez legrégebbi szakterületünk. A kezdő szinttől az emelt szintű OKJ s tanfolyamokig terjed a képzési kínálatunk. Több akkreditált programmal rendelkezünk ezen a területen, külön a pedagógusok és köztisztviselők számára. ECDL vizsgaközpont vagyunk.

Nyelvi képzések: Elsősorban angol nyelvi képzéseket tartunk, de rendelkezünk német nyelvi akkreditált képzési programmal is. A Kodolányi János Főiskola, mint vizsgaközpont, Társalkodó és Gazdálkodó nyelvvizsgarendszer miskolci akkreditált vizsgahelye vagyunk, így alap-, közép- és felsőfokú általános és gazdasági szaknyelvi vizsga is tehető nálunk.

Ügyviteli képzések: Gépíró, szövegszerkesztő, ügyintéző titkár, irodai asszisztens.

Gépészeti képzések: Hegesztő és CNC forgácsoló a legkeresettebb szakmák.

Elektrotechnikai képzések: A villanyszerelő képzések és a hozzá kapcsolódó rész-szakképesítések.

Minőségügyi képzések: Ellenőrzési és minőségbiztosítási munkatárs és ráépülései

Egyéb képzések: Biztonsági őr, virágkötő, és felmerülő igény esetén további képzések szervezésére vállalkozunk, amennyiben az sikeresen megvalósítható.

Tevékenységi területünk Miskolcon kívül jellemzően az Észak-magyarországi régió területére terjed ki. Képzéseink résztvevői önerős magánszemélyek, cégek, vállalatok, közintézmények munkavállalói, de ezen kívül sok képzést valósítunk meg az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ megbízásából és részt veszünk a TÁMOP különböző programjainak keretében is. Akkreditált felnőttképzési intézmény vagyunk, számos akkreditált programmal rendelkezünk.